donderdag 31 oktober 2013

Cinderella is the proof that a new pair of shoes can chance your life

De juiste schoenen zorgen ervoor dat je outfit hot is of juist not. Hieronder heb ik de voor mij favoriete schoenen opgelijst. Dus wil je je outfit net dat tikkeltje extra geven, lees dan zeker verder! 


De loafers zijn schoenen tussen een ballerina en een gewone schoen. Zoals je ziet zijn ze iets meer toe dan de typische ballerina. Perfect dus om in de herfst te dragen. Deze foto geeft ook mooi weer dat de loafers meer pit geven aan de gehele outfit.Een must have in je schoenenkast zijn de biker boots. Met deze schoenen kan je aan je classy outfit een stoere toets geven. 


Deze zilverkleurige pumps vind ik echt geweldig. Perfect om zowel in het dagelijkse leven te dragen en zo je look specialer en gewaagder te maken, maar ze kunnen absoluut ook voor een avondje stappen. De perfecte aankoop dus!


Old but gold: de Allstars. Deze outfit zou niet compleet geweest zijn zonder hen. Ze blijven echt wel één van mijn favoriete paren. Ze zien er goed uit en zitten nog gemakkelijk ook!


Aangezien het weekend weer voor de deur staat, zijn deze pumps ideaal voor een avondje stappen. Nude is weer helemaal in en de zool vol glitters maakt van deze pump een pronkstuk. 

SHARE:

1 opmerking

  1. Ik ben vooral fan van de All Stars! Biker boots staan sowieso ook tussen mijn schoenencollectie voor deze herfst!

    BeantwoordenVerwijderen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig