dinsdag 29 oktober 2013

Classy outfits rock

Ikzelf ben een meisje die het graag heel girly houdt. Toch sta ik ook graag mijn mannetje waardoor ik mijn outfits pimp met stoere accessoires en/of kledingstukken. Hieronder heb ik een aantal foto's gezet waar deze mix duidelijker wordt. 

ENJOY! 


Het zwarte lederen jasje... 
Het blijft me steeds verbazen hoe creatief je ermee kan zijn. Gecombineerd met een simpel rokje en T-shirt maakt het deze outfit helemaal af! 


Klassieke stuks gecombineerd met een boyfriend jeans is een prachtige manier om je outfit wat meer pit te geven. Nogmaals het bewijs dat simpel ook heel mooi kan zijn. 

 De polka dots. 
Zo lang al in de mode en steeds weer fantastisch mooi. Op deze foto gecombineerd met een mosterdkleurig golfje waardoor het hemdje een totaal andere look krijgt. Ook wanneer je je hemdje helemaal tot boven knoopt en er dan een stoere ketting op draagt, zorg je ervoor dat je outfit een andere dimensie krijgt. 
 Deze outfit is misschien een beetje te fris voor de tijd van het jaar, maar verdient het om koud te lijden. Kousen die net boven je botjes uitkomen zijn helemaal in deze herfst/winter. Ook de kleurencombinatie is hier schitterend. De typische kleuren voor de herfst zijn hier bijna allemaal terug te vinden: kaki, donkerblauw, lichtblauw (hier het hemdje, zou dus ook perfect een jeanshemdje kunnen zijn), cognac ... 

Het jasje zorgt hier ook weer voor de stoere toets. Prachtig, toch?


Als laatste koos ik deze look. Ook hier is de boyfriend jeans terug te vinden, gecombineerd met een felgekleurd hemdje, een stoere, gouden ketting die het geheel, samen met de luipaard geprinte pumps, een pak stoerder maakt. 

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig