donderdag 14 november 2013

Handbags all the way

De beste vriend van de vrouw is uiteraard: de handtas. Hierin kunnen we alles kwijt wat we nodig hebben en vinden we - hoe vervelend het ook is - vaak niet alles meer terug wat er is ingegaan. We wisselen geregeld van handtas om deze te matchen met de rest van onze outfit. Zelf ben ik wel een fan van de gedurfdere exemplaren. Zo kan je een pittigere toets aan je look geven. 

Hieronder vinden jullie mijn favorieten. De ene al wat simpeler dan de andere maar zeker niet minder mooi. Welke handtas is jouw favoriet? 

XOXODeze fantastisch mooie handtas van Céline staat nog steeds op mijn verlanglijstje. De combinatie van zwart met bruin vind ik zeer mooi en ook erg praktisch. Zo kan je deze handtas dus combineren met àlle outfits!

Deze prachtige, compacte handtas van Chanel is de perfecte mix tussen classy, chic, casual en stoer. Kortom, je kan ze bij alles combineren. Gegarandeerd dat je er complimenten over krijgt!Een geprinte, oversized clutch zoals deze geeft net dat tikkeltje extra aan je look. Ik ben een grote fan! 

Michael Kors heeft zich nogmaals bewezen in deze handtas. De kwaliteit van de foto is iets minder, waarvoor mijn excuses. De kleur, de vorm, het formaat... een perfecte keuze voor mij! Met een felgekleurde handtas kan je een op het eerste zicht ééntonige outfit in een oogwenk opfleuren. 
Het enveloppetasje is de favoriet van Carrie Bradshaw, en ook van mij! Door de slangenprint krijgt deze handtas veel meer potentieel. Het is gedurfder en meteen ook een pak stoerder. Sommige mensen vragen me of dit niet lastig is om steeds 'mee te sleuren', maar ik vind een enveloppetas soms handiger dan een gewone handtas. Het ligt goed in je hand, je kan het onder je arm wegstoppen als je je beide handen nodig hebt... Het is dus zeer praktisch, vind ik zelf. Een echte aanrader!


Ten slotte wil ik nog een kleine lijst meegeven waarop je alle (Engelse) benamingen terug kan vinden van alle soorten handtassen. 

Zeker de moeite om eens door te nemen! 


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig