dinsdag 5 november 2013

Luxury Juwelery

Ikzelf ben een echte accessoire fanaat en juwelen maken daar grotendeels deel van uit. Grote en kleine oorbellen, héél veel armbandjes in allerlei kleuren, kettingen van simpel tot zeer speciaal, ik heb ze allemaal! 

Momenteel ben ik een grote fan van de gouden en koperkleurige juwelen. Ook al past het eigenlijk niet echt bij mijn huidtype, alles voor de mode! ;-) Ik vind het persoonlijk gewoon stoerder staan dan de simpelere zilveren juwelen. Uiteraard heb ik een lijstje gemaakt met wat afbeeldingen van juwelen die ik echt wel de moeite waard vind om met jullie te delen. Sommigen zijn heel speciaal en zelfs gedurfd, anderen dan weer simpeler. 

ENJOY. 
XOXO





Deze combinatie is natuurlijk een beetje too much, maar ik vond het gewoon een prachtige foto. En als je de stuks apart bekijkt, smelt ik er al helemaal voor! 













 


Je zou misschien op het eerste zicht denken dat dit echt overdreven is. Maar combineer deze mooie kettingen met een heel simpele outfit, zo creëer je een veel stoerdere look. Bij dit speciale accessoire kan je zowel biker boots als pumps aandoen. Dit hangt af van jouw persoonlijke stijl en welke kant je wil opgaan met deze look. 












Zoals ik al zei, hou ik van gouden juwelen en deze armband sluit perfect aan bij mijn stijl. Het is stoer, maar je kan het zeker ook classy dragen. Perfect stuk dus!




Eén ding is zeker: I love galaxy! Ik vind de stijl echt heel speciaal en mooi en deze schattige oorbelletjes zijn daarom zeker de moeite waard om  hier vernoemd te worden.



Last but definitely not least: deze onbeschrijflijk mooie ring van Michael Kors. Ik heb zelf een horloge van hem waarvan ik uitermate tevreden ben en deze ring staat zéker op mijn verlanglijstje voor Kerstmis. So make me happy, dear Santa...
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Die oorbellen, dat armbandje ... Heaven ! Ik poste zelf ook laatst een post over juwelen, namelijk mijn favoriete kettingen :) x jana

    BeantwoordenVerwijderen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig