maandag 18 november 2013

My partyoutfit

In mijn vorige post vertelde ik over de moeilijke keuze die ik moest maken wat mijn partyoutfit van zaterdag betrof. Wel, ik wil graag mijn keuze met jullie delen.
Hieronder vinden jullie twee foto's van mijn look. Ik koos voor de classy outfit. Jammer genoeg had ik zelf niet genoeg tijd om deftige foto's te nemen van mijn gehele garderobe. Op deze foto's zie je er dan ook maar een stukje van, waarvoor mijn excuses!

Hopelijk kunnen jullie je toch een beeld maken van deze - toch wel één van mijn favoriete - partyoutfit! 

XOXO

Op de foto zie je het mooiste deel van mijn outfit: het wit-zwart gestreepte hemdje met een felrode riem in mijn taille. Om het rode als accentkleur te gebruiken, verfde ik ook mijn lippen in dezelfde kleur, droeg ik rode oorbellen en pumps. Onder het hemdje had ik een zwarte skinny jeans aan. 

Mijn haren deed ik met de krultang om de gehele look wat pittiger te maken.


SHARE:

6 opmerkingen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig