maandag 4 november 2013

Oh my nails!

Je nagels zijn je handelsmerk, alleszins, dat vind ik er toch van. Met een verzorgde hand en dus ook verzorgde nagels geef je een veel betere (eerste) indruk. Natuurlijk kan je ook hier weer spelen: combineer ze naargelang je outfit of (en dit is mijn favoriet) doe eens goed zot! Hieronder vinden jullie een aantal foto's van superfancy nails waarmee je sowieso de aandacht trekt naar je perfect verzorgde handen. 
Iedereen kan het beamen: prints are hot! Dus ook op je nagels. Kies de kleuren zwart en wit en je kan deze pretty nails met elke outfit combineren. 


Elke nagel in een ander kleurtje van dezelfde kleurtint is een echte aanrader! Zo ben je creatief en toch speciaal. Prachtig!

Iedereen kan het beamen: prints are hot! Dus ook op je nagels. Kies de kleuren zwart en wit en je kan deze pretty nails met elke outfit combineren. Perfect voor de feestdagen. Begin maar te experimenteren dus! 
Om toch wat meer variatie in de kleurtjes op je nagels aan te brengen, is dit zeker een prachtige keuze! De moeilijkheidsgraad is hier wel wat hoger, maar het resultaat is zeker de moeite waard!
SHARE:

6 opmerkingen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig