dinsdag 26 november 2013

Printed pants

Geprinte broeken, ik vind ze geweldig! Deze zomer waren ze zeer populair, maar nu de winter steeds meer het land in komt, zie je deze prachtige exemplaren ook minder en minder. Wat jammer is.

Daarom heb ik hieronder een aantal broeken opgelijst met verschillende prints. Met de juiste kleding-, accessoire- en kleurencombinatie, kan je van je geprinte broek hét winteritem maken!

Check it out!

 De combinatie op deze afbeelding vind ik schitterend. Ik hou van verschillende prints en stofjes die bij elkaar geplaatst worden en dan zo'n prachtig resultaat geven als hier te zien is! De donkere kleur en print van de broek nodigt overigens ook uit om te spelen met kleuren. Combineer het met een zeer felle kleur, of juist een heel warme. Je kan er alle kanten mee op! Ideaal, toch?


 De panterprint blijft voor mij een echte winner! Je kan er verschillende richtingen mee uitgaan. Classy (zoals op deze foto te zien is) of juist heel stoer met een All-Star, zwarte lederen jasje... Ook de blauwe kleur biedt veel combinatiemogelijkheden.


I absolutely love this print! Gecombineerd met een jeanshemdje of -vestje is toch wel mijn favoriet. Ook zijn er verschillende soorten camouflageprints en stofjes. Mijn persoonlijke voorkeur gaat toch uit naar de echte jeans en de kleuren zoals je op deze afbeeldingen kan zien. Ze zijn dan ook helemaal in deze herfst en winter!Om toch wat meer kleur te brengen, vond ik deze outfit ideaal. Het wil niet zeggen dat omdat het winter gaat worden, je alleen nog maar donkere kleuren kan/mag dragen. Absoluut niet! Deze broek kan in alle seizoenen. Het hangt natuurlijk af van wat je erop draagt en welke schoenen je erbij aandoet. Maar laat gekleurde kleding zeker niet in je kast hangen, ze verdienen het om mee te pronken!Deze broek met natuurprint en felroze accenten vind ik geweldig. Ze doet me denken aan een broek van Maison Scotch waarop ik helemaal verliefd ben geworden. De kleuren zijn ook hier weer perfect voor de herfst én winter! 

Simpel maar prachtig! 
Deze broek vraagt om verschillende combinaties! Ook hiermee kan je weer alle kanten opgaan. Je kan het neutraal houden, zoals op de foto, maar je kan er ook zo speciaal in gaan. Alle kleuren kan je combineren op zwart en wit. Deze broek is dus een echte must have! 


 Ten slotte zie je hier één van mijn favorieten. Ik heb het hierboven al aangehaald dat de panterprint één van mijn toppers is, hier dus nogmaals het bewijs. Nu in de originele kleuren. Zo simpel, maar zo fantastisch mooi!
SHARE:

1 opmerking

  1. De combinatie van leger-jeanshemdje is helemaal geslaagd.
    Ben trouwens echt op zoek naar zo'n panter-broek :o, xo

    BeantwoordenVerwijderen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig