donderdag 28 november 2013

Schotse ruiten

Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest: de schotse ruiten. Dit keer echter beter en pakker mooier dan ooit te voren! De kleuren zijn echte toppers tijdens het winterseizoen en een extra voordeel is dat je er lekker warm in kan gaan. Denk maar aan een mooie en warme sjaal in deze print. Ik heb een heleboel verschillende afbeeldingen gezocht waar je meer inspiratie van krijgt en helemaal verliefd wordt op deze wintertrend. Ik weet alvast wat mijn nieuwste aankoop zal zijn... ;-)

XOXO


                       


 Hier zie je een prachtige mix tussen stoer en sexy. Ik ben fan!


 Deze knappe en ook warme jas is helemaal mijn ding. De lederen mouwen maken het voor mij af!

Dit hemdje is lekker stoer gecombineerd met de ketting, het lederen jasje en de afgewassen jeans. Perfecte combo!


Dit stoere jasje geeft deze outfit een hele andere dimensie. Als je dit jasje weglaat en er in de plaats daarvan een Chanel jasje op aandoet, ga je meteen een hele andere richting uit. Dan wordt de look plots zeer classy. De keuze om dit mooie vestje hierop aan te doen, vind ik verrassend en het inspireert me dan ook om zelf weer eens nieuwe dingen uit te proberen!

 Op de bovenstaande foto's zijn enkel bovenstuks te zien. Daarom zocht ik ook een leuke afbeelding waarop je te zien krijgt hoe je de geprinte broek best draagt. Ik vind dit zelf een hele leuke combinatie. Het feit dat er op de witte T-shirt een andere print te zien is, vind ik een pluspunt. Dat maakt de gehele outfit des te interessanter!


Deze sjaal heeft mijn beste vriendin en ik ben er dan ook oprecht jaloers op! Prachtig gewoon. Je kan hem langs twee kanten dragen, maar het leukst van al vind ik het als je beide kanten tegelijk te zien krijgt. Dat je je sjaal zo bij elkaar neemt dat iedereen kan genieten van de schoonheid van dit speciale winterstuk. 

Een echte aanrader ook voor iedereen die toch niet zo goed tegen de winterkoude kan. Hij is super warm! Deze sjaal is trouwens te vinden in ZARA.


Als laatste een bewijs van het feit dat de schotse ruiten wel degelijk een comeback maken. Ze zijn zelfs te bewonderen op de rode lopers!

SHARE:

3 opmerkingen

 1. Vind de schotse ruiten heel mooi bij de foto's die jij laat zien! Soms kan het ook echt een flop zijn namelijk ! x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad zo. Daarom dat ik ook de mooie kant ervan wilde laten zien. Het zijn allemaal verschillende manieren om het te combineren. Zo krijg je een concreter beeld van hoe het wél moet. ;-) xoxo

   Verwijderen
 2. Allemaal HEEL MOOI! Ik ga sowieso voor een hemdje gaan + zilveren ketting. Heb zo'n ketting gespot in H&M. De combinatie met het leren rokje, witte tshirt.. is echt geweldig. xo

  BeantwoordenVerwijderen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig