maandag 4 november 2013

Winter is coming...Onderweg naar de auto na het werk voelde ik het, de eerste echte keer sinds de herfst in het land is probeerde ik mijn hoofd in mijn schouders te verstoppen om het wat warmer te krijgen. Uiteraard tevergeefs... Maar het schoot me plots te binnen: De winter is bijna in het land, de feestdagen komen stilaan dichterbij en de gezelligheid van de koude winterdagen staat voor de deur.


En als ik eerlijk mag zijn, ik ben er helemaal klaar voor! Wat natuurlijk een extra pluspunt is: de prachtige winterkleding die ik eindelijk weer uit mijn kast mag halen. 


SHARE:

2 opmerkingen

 1. Hi, you have wonderful blog and great post, did we follow each other already? if not, would you like to follow each other? if you decided to follow me on BLOGLOVIN, please let me know so I can follow you back! thank you.
  My Bloglovin: http://www.bloglovin.com/en/blog/3831938/love-joice

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi, I'm following you :-) Nice to hear that you love my blog! Yours is also great! x

   Verwijderen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig