maandag 2 december 2013

Going out

Een druk maar superfijn weekend achter de rug! Cinema, cafeetje doen, dansen dansen dansen en als kers op de taart het bezoek aan het nieuwe baby'tje in de familie. Een weekend om niet snel te vergeten dus. Uiteraard hoorde bij dit alles een een party-outfit. Samen met mijn beste vriendin maakte ik me klaar voor een avondje plezier. Zij zorgde voor mijn make-up (want ze is hier fantastisch in!) en ik selecteerde de outfit die ik droeg. 

Hieronder een aantal fotootjes. 
XO

                        
 Mijn haren deed ik netjes naar achteren. De krullen zijn natuurlijk and I love them!

De hele outfit is op deze foto te zien. Ik koos voor een cobaltblauw peplum topje, een zwarte kostuumvest en broek, gouden juwelen en mijn favoriete beige, lage botjes met gouden spikes aan de achterkant. 

 Detail kostuumvestje en mijn lievelingshorloge van Michael Kors die overigens ook al te zien was op één van mijn vorige posts. 

 Het peplum topje verbergt wat het moet verbergen en ziet er nog eens fantastisch uit ook. Van een win-win gesproken!

 My sweet friend and I. 
Mijn make-up is haar perfecte kunstwerk! 


I really loved this outfit!


What do you guys think?  SHARE:

4 opmerkingen

 1. Mooie outfit en je make-up ziet er ook tof uit x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Loving what you have on sweetie , u r definitely a real fashionista and know how to put together a gorgeous outfit

  I Have a new OOTD (( STRIPS MADNESS FOR FALL ) , must see

  N@NY
  http://artofnanyslife.blogspot.com/

  P.S. Follow me on insta & i will instantly follow back @nanyslife

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thank you so much!! I'm allready curious about your OOTD! :-)
   xo

   Verwijderen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig