donderdag 26 december 2013

My Christmas outfit

Eindelijk was het zo ver, Kerstmis. Mijn favoriete feestdag waar ik een heel jaar naar uitkijk! Natuurlijk hoort daar dan ook de perfecte outfit bij.De afgelopen jaren ging ik meestal voor een zwart of rood kleedje. Dat staat namelijk altijd mooi, elegant en classy. Dit jaar wou ik toch eens wat anders. Ik wou een echte girly-classy outfit creëren met een speels kapsel. 

Ik ging voor een donker roos kleedje, helemaal aanpassend, met een fijne gouden riem. Daar droeg ik champagnekleurige pumps bij met een grote strik aan de achterkant. Omdat het hier in België toch wel fris was, koos ik voor een donkerblauwe cadigan, heel simpel, maar de kleur paste zeer mooi bij het donkerroze kleedje. Met gouden accessoires maakte ik mijn outfit af. 

Wat ten slotte mijn kapsel betreft, dit creëerde ik door een hele dag (totdat ik vertrok naar het feestje) met drie opgerolde dotjes op mijn hoofd in huis rond te lopen. Niet zo fashionable, maar zeer effectief als je wilde krullen wil voor de rest van de avond. 

Hieronder kan je foto's van mijn kerstoutfit terugvinden. Let me know what you think, sweethearts! 

XOSHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig