dinsdag 21 januari 2014

Bethany Mota

Vandaag vond ik op www.flair.be een meisje die door filmpjes op youtube te plaatsen, over haar kleding, make-up en nog veel meer, gewoonweg rijk geworden is. Door haar vele volgers op youtube, instagram, facebook en twitter en haar groeiende populariteit heeft ze de kans gekregen om een eigen kledinglijn te ontwikkelen!

How crazy is that! I'm so damn jealous 'cause this is my dream too!

Haar naam is Bethany Mota, woont in California en is maar liefst 18 jaar oud. Na verschillende filmpjes te bekijken van haar, ben ik een echte fan geworden. Ze is super vrolijk, heeft goeie humor en een perfect oog voor stijl! Eén van de vele winkels waar ze haar kleding haalt is Forever 21, ook één van mijn favoriete ketens. Haar stijl sluit volledig aan bij de mijne maar is toch nog iets gedurfder. Zo draagt ze gewoon wat ze mooi, schattig of echt stylish vindt. Daarom vind ik haar een echte inspiratie en dit wil ik ook naar jullie overbrengen: "Don't care what people say or think, just do your own fabulous thing and always wear what you want to wear. "Heb ik jullie ook warm kunnen maken voor haar filmpjes en tips and tricks? 

Hier is de link naar haar youtube account: http://www.youtube.com/user/Macbarbie07
Facebook heeft ze uiteraard ook. Je kan haar volgen via deze link: https://www.facebook.com/pages/Bethany-Mota/
Haar Twitteraccount vind je op deze pagina: https://twitter.com/BethanyMota
En tot slot kan je haar ook volgen op Instagram onder de naam: Bethanynoelm


Om af te sluiten wil ik jullie nog een link doorgeven waarop je haar kledinglijn kan terugvinden: http://www.aeropostale.com/family/index.jsp?categoryId=23753606&cp=3534618.3534619.3534623.3541049 
Deze loopt in de kledingwinkel Aéropostale, een voor mij nog onbekende winkel. Ik heb de website ervan even bekeken en de kledij lijkt me prachtig! Ook merkte ik dat je vanaf nu stuks kan bestellen in België, de prijzen zijn voor ons, Europeanen, aangepast naar euro's. Super handig dus. ;-) Ik heb een aantal van mijn favoriete kledingstukken hieronder geplaatst. Deze zijn van Bethany's kledinglijn, te verkrijgen in Aéropostale of gewoonweg online op hun website. De accessoires vond ik ook super cute!  


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig