vrijdag 3 januari 2014

Happy new year!

First things first: Happy New Year, sweethearts! Make 2014 a good one! :-) 

Om verder te gaan heb ik een aantal foto's van mijn outfit en de rest van mijn avond hieronder geplaatst. Ik droeg een aanpassend kleedje: zwart onderaan en bovenaan bestond het uit een panterprint. Ik ben nog steeds helemaal verliefd op deze outfit! Ik combineerde het kleedje met de kleur rood. Zo droeg ik felrode lippenstift, lakte ik mijn nagels in dezelfde kleur en danste ik het nieuwe jaar in met felrode pumps van Guess. Van deze schoenen heb ik jammer genoeg geen foto's. Het zijn blinkende, rode pumps met een houten hak. De accessoires die ik bij deze outfit droeg, waren allemaal goud. Niet alleen omdat ik helemaal fan ben van gouden juwelen, maar ook omdat ik het heel mooi vond gecombineerd met de panterprint.

Mijn avond was alvast geweldig: het gezelschap was fenomenaal, het eten en drinken onbeschrijflijk lekker en de muziek en de dansbenen waren tip top! Beter dan dit kon ik het me echt niet indenken.
Hopelijk hebben jullie ook zo'n fantastische avond als ik beleefd!

Xoxo

SHARE:

4 opmerkingen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig