vrijdag 7 februari 2014

Louboutin @ Brussels

Vandaag las ik op de website van ELLE Magazine dat de enige echte schoenenwinkel 'Christian Louboutin' sinds gisteren geopend is in Brussel.

Heaven came to Belgium, girls!
Nu staat er me nog maar één ding te doen: sparen, sparen en nog veel meer sparen! 
Ik maakte een aantal jaren geleden de afspraak met mezelf dat ik in mijn hele leven toch echt wel minstens één paar Louboutins moet zien te bemachtigen. Ze zijn niet alleen erg duur, maar ze zien er ook gewoonweg prachtig uit! Ik vind het alvast de moeite om er zoveel geld aan te besteden. Wat denken jullie?

Hieronder heb ik nog een aantal foto's gezet van dit schoenenparadijs in Brussel die alsook terug te vinden zijn op de website van ELLE Magazine (http://www.elle.be/nl/19977-de-eerste-fotos-winkel-louboutin-brussel.html). De foto's zijn genomen en ingezonden door ELLE-lezers, ga daarom zeker ook een kijkje nemen op deze site voor meer informatie! :-) 

Ik kan alvast niet meer wachten om deze winkel een bezoekje te brengen! 


louboutin brussel

Foto ingestuurd door Glenn Rommelaere

Foto ingestuurd door Glenn Rommelaere

Foto ingestuurd door Glenn Rommelaere
SHARE:

6 opmerkingen

 1. Omg, ik ben zooo jaloers! Ik wil ook echt heel graag Louboutins!!!
  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, sparen is de boodschap! :-)
   Veel succes alvast en hopelijk heb je ooit het geluk een paar te bemachtigen!
   xoxo

   Verwijderen
 2. wauw geweldig knap! Die andere schoenen zijn oké, maar de hakken blijven de it-shoes. Later sowieso 1 paar ;) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaaah, Louboutin... Someday!

  BeantwoordenVerwijderen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig