dinsdag 25 maart 2014

Cinema look: Eyes & Lips

Zaterdagnacht was het natuurlijk tijd om de bloemetjes buiten te zetten. Ik ben naar Kinepolis Antwerpen gegaan om de film 12 years a slave te gaan kijken, een prachtige film mét inhoud.  In deze post ga ik meer vertellen over mijn make-up van de avond. Volg hieronder mee de stappen:

 
Eerst heb ik de foundation (Loreal infaillible)  aangebracht met een "stipple brush", de borstel heb ik gevonden bij DI en helpt om de crème gelijkmatig te verdelen. Daarna heb ik vloeibare concealer (Maybelline Super stay 24h) onder mijn ogen, op mijn voorhoofd en op mijn kin gebruikt. Het geheel heb ik afgewerkt met poeder om het te fixeren. 
 Mijn nieuwe lippenstift wou ik ook gelijk uittesten: Bourjois Paris Rouge edition, Fushia graffiti. Rechts op de foto zie je de LashExtendor van de Estetikabeurs: hiermee heb ik mijn wimpers fameus verlengd. Ik bracht eerst mijn gewone mascara aan, daarna smeerde ik deze droge vezeltjes op mijn wimpers en tenslotte weer de gewone mascara.   Ik heb deze van Perla Bella www.perlabella.be. Hieronder zie je het resultaat:

 
 


XO, 
Leila
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig