zaterdag 15 maart 2014

Estetikabeurs Brussel

Dankzij een geweldige bezoeker op onze blog hebben wij reductiekaarten voor de Estetikabeurs aangeboden gekregen. Een kans dat we met beide handen moesten grijpen. Esther kon jammer genoeg niet meegaan, dan ben ik met een andere goede vriendin gegaan: Shana. Zij heeft een vorming gehad bij Denise Grésiac (gekend van: De Beautyschool op VIJF-tv). Samen trokken wij op pad naar het land van pracht en praal... Estetikabeurs Brussel.

Een land met geweldige attracties, zoals deze mascarasensatie Lashextender:

 De mascara Lashextender is zoals je kan zien een wondermiddel. In de mascara zelf zitten kleine, droge vezeltjes. Wat een groot verschil! Deze heb ik zelf ook aangekocht en hierbij kreeg ik nog twee extra gewone mascara's én een spiegeltje. Leuk zeg!
Je kan de mascara hier verkrijgen: facebookpagina: https://www.facebook.com/PerlaBellaLashExtender.
Je komt zelfs één jaar toe met een flesje!


De volgende stop was bij de kapper. Zij verkochten krul- en stijltangen van MaxPRO. Niet zo duur en een knap resultaat. De krullen van Shana zijn trouwens met een stijltang gemaakt. Je kan de krultechniek vinden via deze link op Youtube. (link)
 


Het leukste aan de Estetikabeurs is dat je je helemaal kunt laten verwennen. Letterlijk van kop tot teen: tanden bleachen, wenkbrauwen bijkleuren, wimperextensions, nagels laten doen en je kan je ook laten maquilleren. Bijna allemaal gratis én onder één dak... wat wil een mens nog meer? 

 


Wat ook enorm interessant was: deze bronsspray. Een instant kleurtje dat ook nog eens twee dagen blijft, ideaal! Na ons te ontsminken, hebben we het meteen uitgetest. Hieronder zie je het resultaat. 
Shana en ik hebben het beiden gekocht. Deze zal ik dan wel eens gebruiken bij zonnige dagen. 
Merk: JET SET SUN (link)

(voor & na)Helemaal enthousiast ben ik over mijn nieuwe producten van MAKE-UP studio (link)
Dit merk heb ik leren kennen door Shana. Ik was al lang op zoek naar de highlight- en contourmiddelen (link). Nu ben ik pas helemaal in de zevende hemel! Hier komt zeker binnenkort een blogpost over!
 

We waren zo blij met onze aankopen en vooral door het warm onthaal (lees: gratis schoonheidsbehandelingen).  We zijn wat laat aangekomen, tip is om toch vroeg te starten zodat je alles rustig kan bekijken en op tijd afspraken kan maken voor behandelingen zoals nagels, enzovoort.
De foto die je hierboven ziet is trouwens zonder foundation, maar wel met bronsspray!  De Estetikabeurs gaat twee maal per jaar door, de volgende is in de herfst. Esther kan alvast niet wachten om dan ook eens een kijkje te nemen in deze wondere wereld!

Nog vragen over de aangekochte producten? Vraag maar raak bij de comments of je bent ook altijd welkom op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/LeopardandLipstick

XO,
Leila

SHARE:

2 opmerkingen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig