woensdag 26 maart 2014

FlairOnTheGo - app

Gisterenavond werden we hartelijk verwelkomd door zowel de hoofdredactrice als de andere medewerkers van Flair. We kregen verschillende hapjes, drankjes en ijsjes aangeboden. Dit gecombineerd met zeer fijne mensen waarmee we leuke gesprekken konden voeren, was perfect.

Toen we binnenkwamen werden we meteen geleid naar de receptie, waar er een leuke goodiebag op ons stond te wachten. Bijkomend kregen we nog een badge met onze naam op en een foldertje met de code waarmee we de app gratis konden uitproberen. Momenteel is deze enkel nog maar toegankelijk voor de iPhone. Android zal dus nog even geduld moeten hebben, maar wij kunnen je al garanderen dat het de moeite waard is om op te wachten.

De app zelf is een leuke combinatie van toffe how to's, workouts en outfits of the day en nog zoveel meer. Het is dus zeker bruikbaar als je on the go bent, om snel up to date te blijven.

Verder hebben we vele medeblogsters leren kennen, alsook drie leuke meiden uit Gent. Zij hebben onze nagels prachtig gelakt. Het resultaat is te zien op de foto's hieronder en je kan hen ook eens een bezoekje brengen via hun website: http://www.beauty-queen.be/nl/homeIn de goodiebag die we kregen, zaten verschillende hele leuke dingen. De foto's ervan zijn hieronder te zien. 

1. Ten eerste zat er een roze hoofdtelefoon in. Altijd handig als we een leuk muziekje op de achtergrond willen tijdens het sporten, toch? 
2.  Een compact busje haarlak van Elnett past perfect bij het concept 'on the go'.
3. Leila en ik hebben allebei een ombre. Hierdoor zijn onze punten tamelijk droog geworden. We hopen dat deze olie terug meer glans kan brengen aan ons kapsel. Wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat!
4. Een leuke, roze zonnebril kan natuurlijk nooit kwaad in je collectie! Met het mooie weer dat opnieuw op komst is, is dit zeker welkom.
5. Lippenbalsem komt àltijd van pas en als die dan nog eens in een leuke verpakking zit, spreken we van een echte win-win!
6. Een leuk berichtje achterlaten voor je lief? 
Dit kan perfect met dit schattige notitieboekje. Er staan verschillende berichtjes in zoals je hieronder al ééntje kan zien. Zo kan je elke dag je lief verrassen met een ander, liefdevol berichtje. ;-)

De recentste Flair hebben we ook met open armen ontvangen. :-)
XO,
Leila & Esther
SHARE:

2 opmerkingen

  1. Klinkt als een leuke avond! Ik moet echt dringend de app installeren. Er ligt daar al eens ganse week een herinneringspost-it voor klaar. Die post-it ziet er wel niet zo leuk uit als die uit de goodiebag ^^ Dat is misschien het probleem ;)

    x Aurélie
    http://lovelifelovefashion.be

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke goodiebag! Ben benieuwd naar hoe de haarolie bevalt!

    BeantwoordenVerwijderen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig