donderdag 20 maart 2014

Helou - New collection

Dé alom bekende kledingwinkel van Wiekevorst is uiteraard: Helou. Aangezien de boekjes van de nieuwe collecties overal aan het rondgaan zijn, namen wij eens een kijkje in die van deze kledingwinkel. 

Ik heb mijn favoriete outfits en stuks uit het boekje gekopieerd. Je kan het natuurlijk ook online vinden. Daarvoor kan je klikken op deze link: http://www.helou.be/magazine.php

De outfit die je hieronder ziet is op en top lentegevoel! 
Een geprinte broek waar er rijkelijk gebruik is gemaakt van verschillende pastelkleuren met hierop een neutrale, losse T-shirt. Werk het geheel af met een prachtige, lange ketting, armbanden en oorbellen en je bent klaar om met je lentelook te pronken.Op deze afbeelding koos men sandalen, die overigens zeer goed bij de outfit passen. Je kan het geheel nog een pak vrouwelijker maken door er pumps onder te dragen. Dit kies je uiteraard zelf: wat het best bij jouw stijl past en bij de gelegenheid waarvoor je deze outfit draagt.
.

De sandalen hieronder zijn dezelfde als die op de afbeelding hierboven. Ik ben er helemaal weg van! Essentiel is dan ook een topmerk met topkleding, dat is alleszins mijn mening. Het handige aan deze schoentjes is dat je ze onder praktisch elke lente- en zomeroutfit kan dragen vanwege de kleur. Zeker de moeite waard dus om een plekje vrij te maken in je schoenenkast! 

Ook de oorbellen die je hier ziet, vind ik prachtig en aangezien pastel dus dé must have is van de lente en de zomer, zullen deze oorbellen nooit misstaan bij je garderobe!

De jumpsuit blijft ook deze lente en zomer TOP! 
In Helou kan je dit prachtige, jeansexemplaar verkrijgen. Let op, de jeans van deze jumpsuit is niet strak, maar juist heel losjes. Ideaal dus voor in de zomer! 


Dat we goud en zilver mogen mixen, wisten we al langer. Daarom is deze horloge van TOV Essentials een goede keuze! Niet alleen ziet ze er echt goed uit, ze is daarenboven ook nog eens zeer vrouwelijk en elegant. 

Het luipaardgeprinte T-shirt van Essentiel is, naar mijn mening, een echte winner! Het heeft alles mee: de zomerse kleuren, de perfecte luipaardprint en zeker ook de vorm. Het is een iets losser T-shirt dat bijvoorbeeld zeer mooi staat op een skinny jeans, al dan niet in een pastelkleurtje.  

Last but not least: het lange kleed. 
Vorige zomer was ik er al een echte fan van en dit jaar is dit niets veranderd! Als je't mij vraagt heeft dit kleed van Essentiel àlles in huis: de perfecte vorm, de perfecte print en kleuren. Dit is honderd procent zeker mijn absolute favoriet!
XO,
Esther
SHARE:

1 opmerking

  1. I like denim overalls really and I'm looking since a longer time for the perfect one. Thanks a lot for showing this alternative here and the other wonderful and spring like outfits, too :)

    xx from Bavaria/Germany, Rena

    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    BeantwoordenVerwijderen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig