woensdag 19 maart 2014

Ladies & Ghent

Groot nieuws, fashionista's!
Leopard & Lipstick is uitgenodigd voor dit fantastische event: Ladies & Ghent.

Hier wordt het nuttige aan het aangename gekoppeld en dit in volledige Sex and the City stijl! Zo kunnen we bijvoorbeeld kleur- en stijladvies krijgen, onze haren, nagels en make-up laten verzorgen, enzovoort! Kortom, we gaan vele nieuwtjes hebben om nadien met jullie te delen. Dit alles gebeurt niet zomaar door de eerste de beste. Lien Degol, fashioncoach, is hier één van de vele bewonderenswaardige, bekende personen. Zij is bijvoorbeeld bekend van het programma 'In stijl met Lien' op VIJF.

Verder worden er ook tips en demonstraties gegeven omtrent een gezonde levensstijl, welness, worden er juwelen getoond die je eventueel kan kopen... Het is te veel om op te noemen. Ik kan dus wel eerlijk zijn als ik zeg dat Leila en ik in de zevende hemel gaan zijn tijdens dit event op zaterdag 5 april.

Meer info over 'Ladies & Ghent' kan je via deze link vinden: http://ladiesnghent.be/

Wij kunnen alvast niet meer wachten tot het zover is en zijn al volop onze outfits aan het samenstellen. De dresscode is namelijk: Pink and White. Hier hebben we zelf niet zoveel van in onze kasten hangen, maar dromen van dé perfecte outfits mogen we wel doen! ;-)

Om onszelf wat inspiratie te geven:
XO, 
Esther

SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig