dinsdag 11 maart 2014

London babyyy
Tijdens de krokusvakantie deed ik een (overigens veel te korte) citytrip naar Londen. Ik was er nog nooit geweest en was daarom enorm benieuwd naar deze bruisende modestad. En precies omdat Londen een stad is waar je overal echte fashionista's ziet rondlopen, dacht ik bij mezelf dat ik toch niet mocht onderdoen.

Een tijdje geleden postte ik nog onder de naam 'Fashionestra' een artikeltje over mijn favoriete herfst/winteraccessoire: de hoed. Deze kwam dus perfect van pas tijdens dit tripje!

Ik droeg mijn nieuwe T-shirt dat ik van de liefste mede-blogster kreeg waarop de tekst 'Blog off' te lezen is. Hierover postte ik ook reeds. Dit gecombineerd met mijn nieuwe, lichtbruine jasje met neplederen mouwen, gouden accessoires, donkerpaarse lippenstift en uiteraard mijn hoed.

Ik voelde me met deze outfit echt op mijn plaats in deze prachtige stad, waar ik sowieso nog eens terug naartoe ga!

Vanwege de drukke dagen en weinig tijd, heb ik dus slechts van één outfit een foto kunnen nemen.

XO,
EstherHoed: H&M €17,95 (find it here)

Love London


SHARE:

2 opmerkingen

 1. So pretty pictures. Thanks, for you lovely comment on my blog. :-)
  Lovely greets Nessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love hats and you look great in yours! That's why I love London, because you see so many different styles and looks.

  www.myfamilyandabruzzo.com
  www.lululovesfilms.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig