vrijdag 28 maart 2014

Mix & Match


Voor het Flairevent moest ik er echt wel op en top uitzien, vond ik zelf. De eerste indruk is zeer belangrijk en aangezien ik er absoluut niet wou bijlopen als een grijze muis én een echte fan ben van het mixen en matchen van verschillende motieven, creëerde ik deze outfit:


Ik koos voor mijn favoriete rokje. Het komt van H&M en is prachtig bedrukt!  
Bij deze outfit vond ik het erg gedurfd om het rokje te combineren met een bolletjesgeprint golfje én een bedrukte T-shirt. 'Het leven is aan de durvers', zegt men wel eens. Hier ben ik het helemaal mee eens. Ik had deze combinatie nog nooit geprobeerd, maar was aangenaam verrast van het resultaat. Ik vond het jong, speels en voelde me er enorm goed in! 

De brede riem koos ik om het geheel af te werken. Deze plaatste ik op het smalste deel van het vrouwelijke lichaam: de taille. Héél belangrijk dat je deze steeds in de verf zet! Zo zie je er tien keer vrouwelijker én beter uit.


Ik bracht uiteraard ook wat kleur aan het geheel. Zo koos ik voor felroze pumps en lippenstift. Deze kleur kwam verder ook terug in de armbanden die ik droeg. 


Als accessoires koos ik voor de goude kleur. Als je mij ondertussen misschien al wat beter kent, weet je dat dit voorlopig mijn favoriete kleur is, wat accessoires betreft alleszins. 

Make-up done by Leila
XO,
Esther
SHARE:

19 opmerkingen

 1. Kei mooi!! Ik wil dat vestje én dat rokje. Ik zou er wel rode schoenen onder dragen, hihi ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, jij durft! Ik vind het er nog tof uitzien ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi ! Zullen we elkaar volgen op Bloglovin' ?
  Liefs, beautysmoothiex.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke outfit! Durfde ik dat maar haha!

  www.kijkonsleven.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Now THAT is how you mix prints! I really like the design and pattern on the sweater and the skirt. They go very well together. I also love how you incorporated a pop of color with those stunning red shoes. Great look! :)

  www.thebargaintrendsetter.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. You are so sweet! Love that you understand the mixing of the prints, thankyou xo

   Verwijderen
 6. Dag lieverd
  Deze outfit staat je super!!
  Ik heb je daar gezien bij Flair en ik vond dat je er top uitzag!
  Check out my new post if you want ;)
  Let me know, dikke kus lieverd!

  www.limaswardrobe.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje lieve Lima!
   Komende van jou is dit echt een enorm compliment!
   Wij volgen jou uiteraard, dikke kus terug! xx

   Verwijderen
 7. Leuke outfit! Ziet er erg goed uit! :)

  xxx
  http://www.rockinheels.com

  BeantwoordenVerwijderen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig