vrijdag 14 maart 2014

Outfits Pretty Little Liars


Leila en ik zijn echte PLL-girls. Hoewel we het ondertussen beu beginnen te worden dat we nog steeds niet weten wie die verdomde -A is, zitten we toch elke week weer met onze ogen gebrand op het scherm van onze laptop.

De meiden van PLL zijn echte fashionista's, ieder op haar eigen manier. Hanna is een echte girly-girl, Aria de stoere chica, Spencer the smart one en Emily de sportieve van de vier. Vraag jij je ook af waar al die prachtige outfits vandaan komen of hoe jij deze kan bemachtigen (of zelf kan creëren)? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ik heb voor jullie een aantal outfits op een rijtje gezet met verschillende links naar websites waar je deze online kan bestellen. Let op, ik heb er steeds de prijs bij gezet, maar niet elke site geeft de prijzen weer in euro's. Vergis je daarom niet!

Have fun, girls!

XO,
Esther

Hanna:


Hanna's outfit is simpel, maar prachtig! Het gele jasje fleurt de hele look op en is - by the way - super mooi.

De exacte gele blazer kon ik nergens vinden op het internet, maar deze blazer van ZARA vind ik zeker en vast ook de moeite om aan jullie te tonen. Hij kost €49.95, niet zo goedkoop, maar wel een pronkstuk!

Een witte top heeft iedereen wel, denk ik, maar voor diegene die het toch nog in hun bezit hebben is hier een link naar de website van H&M. De singlet kost slechts €4.95.

Hanna droeg deze outfit met een zwarte short, ik zou graag nog een eigen toets geven aan deze outfit, namelijk een neplederen, zwarte short. Deze vind je op de website van H&M, via deze link. Voor slechts €19.95 is deze trendy short van jou.

Maak je look vervolgens af met een gouden ketting. Ook hier heb ik weer mijn eigen touch aan gegeven, omdat ik denk dat eender welke lange, gouden ketting heel mooi is op deze outfit. Ik koos daarom voor de ketting die je via deze link kan terug vinden, alsook in de winkels van H&M. De kostprijs hiervan is €4.95.


Aria:

De jurk is gewoonweg prachtig, ik ben een echte fan! Je kan ze hier vinden voor zo'n €100.00 ($138)

Het jeansjasje is te koop bij Aeropostale, een super leuke winkel in Amerika.In plaats van helemaal naar daar te vliegen, kan je het ook online bestellen via deze website. Het jasje zelf kost €32.89

Ook het sjaaltje komt van Aeropostale en kost €21.33 ($29.50)

Ten slotte machte Aria deze outfit met geweldige oranje oorbellen, die je overigens kan terugvinden via deze link. Zij kosten €16.63 ($23.00)


Deze outfit is ook echt typical Aria en vond ik daarom zeker nog de moeite om met jullie te delen. 
Het kleedje kost €21.07 en kan je hier vinden.

Haar onbeschrijflijk mooie jasje vind je terug via deze link

Ten slotte droeg ze nog een oranje handtasje dat $115 kost en je hier kan terugvinden.


Spencer:


Ben jij toch meer een Spencer-type, dan is dit kleedje echt iets voor jou! 
Het kost $52.99 en is via deze link bestelbaar.

Een grijze blazer als deze vind je makkelijk bij H&M, Primark, Forever 21... Ik heb hem gevonden op de website van Forever 21 voor €23.75. 


Emily:


Deze gehele Emily-outfit kan je terugvinden op de website van Aeropostale. Zij hebben een kledinglijn lopen genaamd 'Pretty little liars' met - je kan het al raden- vele outfits die de acteurs droegen. 
Fabulous, isn't it? :-)

Nu zondag wordt trouwens de nieuwste kledinglijn van Pretty little liars gelanceerd in Aeropostale! Een leuk weetje om in het oog te houden. Op deze website zal je alles terugvinden! 

SHARE:

3 opmerkingen

 1. great post! I love pretty little liars :)
  New post up on my blog! Check it out!
  www.deardreamerblog.wordpress.com
  www.blogovin.com/rociocancio
  besos!
  (@deardreamerblog)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Never heard form them but the stuff is so cool!

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  www.dressedwithsoul.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig