woensdag 9 april 2014

Gent - Esther

Met mijn lievelingsbroek aan, trok ik samen met Leila richting Gent. Deze lichtroze broek met slangenprint kocht ik in de winkel Mackens te Heist op den Berg (link website), toen ik er nog werkte als jobstudent. Wat een heerlijke tijd heb ik daar beleefd, trouwens! 

De broek combineerde ik met kledingstukken die alsook een lichte kleur hebben. Een los, wit hemdje met gouden knoopjes, een afgewassen jeansvestje en mijn lichte, grijze botjes met open toes waren hier mijn voorkeur. Qua accessoires werkte ik met goud vanwege de knoopjes van mijn hemdje. 

Voor mijn kapsel gebruikte ik heel kort de stijltang, maar omdat mijn haren nogal een eigen willetje hebben, komt de natuurlijke slag ervan hier en daar naar boven, wat ik niet erg vind. Ik hou van een kapsel dat er niet té gemaakt uitziet. Wat mijn make-up betreft, hier koos Leila voor naturel. Zo gebruikte ze hier en daar wat foundation en fleurde ze mijn ogen op met 'Falsies'-mascara van Maybeline New York. Dit zorgt voor een sterk krullend effect. 

Hemdje: Primark
Jeansvest: H&M
Broek: Circle of trust
Schoenen: Shoe Discount
Horloge: Michael Kors
Kettingen: H&M (dikke ketting), Maison Scotch (ketting met pijltje), HEMA (lange ketting)
Handtas: H&M
Ring: Primark

XO,
Esther
SHARE:

18 opmerkingen

 1. great outfit!! love it, I have a jacket really similar to yours X

  http://istylethereforeiiwear.blogspot.co.uk/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie zomerse outfit =)
  Je broek is echt geweldig !!
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, erg leuk gecomineerd! Die boom staat er trouwens ook weer leuk op, het fleurt de foto mooi op!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Danku, ^^ blij dat je het leuk vindt, dat motiveert echt om verder te bloggen! xx

   Verwijderen
 4. Those shoes are fabulous!
  Loving that pants also! Nice post sweety!!!
  Check out my new post if you want Big kisssss, Lima xoxo
  http://www.limaswardrobe.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O Lima, very sweet of you ^^! I will check out your post too of course, can't wait! xo

   Verwijderen
 5. The location of your outfit pictures is so, so beautiful! The tree in blossoms is gorgeous!
  And I really like your outfit- very chic!

  www.callmemaddie.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aww die foto s zijn zoo mooi!!
  Ik heb jouw blog pas net ontdekt maar vind hem nu al fantastisch :)

  Xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankuwel voor het compliment! Het is een blog van ons beiden en we zijn juist begonnen, blijf ons zeker volgen! Groetjes xo

   Verwijderen
 7. Wat een mooie outfit en foto's! Ik vind je broek heel leuk :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. nice nice outfit!!

  Barbara from BLOGTHEDREAMS.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt ontzettend leuke foto's en outfit!

  BeantwoordenVerwijderen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig