woensdag 2 april 2014

Get the look: J.Lo

Vind ook jij, net als ons, de look van J.Lo steeds weer prachtig? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij bekeken haar nieuwste clip, analyseerden haar looks en keurden vervolgens het hele pakket goed. Wat ook geweldig is aan de clip is dat het nu eens de omgekeerde wereld is: veel knappe mannen en een paar stoere meiden in de hoofdrol.

Zowel de hele clip als foto's van de verschillende outfits vind je hieronder terug. Wij zochten naar gelijkaardige kledingstuks en how to's wat haar kapsel en make-up betreft.


Have fun, girls!


De eerste outfit betoverde ons onmiddellijk! Het jasje gecombineerd met haar lichte jeans en prachtige accessoires is gewoonweg àf. Deze look sluit honderd procent aan bij onze stijl!

Jasje: similar here
Broek: similar here


Ook haar kapsel vonden we zeer knap. Het is stijlvol, maar door de losse bles toch zeer nonchalant. 
Hoe doe je dit? Wij vonden op deze website een leuke haarstijl die hier sterk op lijkt.
Try it out, girls! :-)


Haar zeer speciale nailart liet ons overigens niet onverschillig. We vonden de prints  terug op het internet. Voor de creatieve geesten onder jullie: probeer het na en laat ons weten hoe het ging, trek eventueel een foto'tje! ;-)

The Sketch

De look hieronder is zo classy, maar toch ook heel sexy. Jennifer Lopez staat gelijk aan bronzer, als je haar look-a-like wil worden, kan je beter hierin investeren. Ze maakt ook gebruik van de techniek 'contouring' om haar gezicht te omlijnen. Dat wilt zeggen dat een donkere kleur op het voorhoofd en onder de jukbeenderen wordt geplaatst.

                                                           Bijvoorbeeld met dit product:
Op haar ogen zien we duidelijk een smokey-eye met twee kleuren. Zeer eenvoudig toe te passen: eerst het donkere poeder op de uiteinden en een glanzend poeder op de ogen naar de binnenste ooghoeken toe.


Van J.Lo weten we allemaal dat ze er in elke outfit prachtig uit ziet. Het bewijs vind je hieronder. Ook in sportkledij straalt ze! Wij zijn hier voornamelijk fan van haar dotje. In de vorige post - Converse - kan je een gelijkaardig dotje terugvinden bij Leila. Wat we zeker ook moeten vermelden is de roze lippenstift, deze is helemaal HOT HOT HOT. Je kan het how to-filmpje van deze look hier vinden.


Dat jeans top is, hoeven we niet meer te zeggen. J.Lo combineert in haar nieuwe clip jeans met jeans. Hier zijn wij alleszins helemaal voor te vinden, al is het soms wel gedurfd! Haar zonnebril is van het merk Ray-ban, dat is duidelijk. Deze zijn natuurlijk helemaal in en zijn overigens te vinden in diverse kleuren, zoals blauw. J.Lo's haar is hier krullend en heeft de kleur 'honey'.

Short: similar here.
Hemdje: similar here
Sneakers: similar here.
Riem: similar here

On Jennifer


White and gold... so chic! Wij zochten en vonden voor jullie een gelijkaardige jumpsuit hier. Het ziet er wel wat anders uit, maar heeft een open rug, lange mouwen én kort broekje. Combineer dit met een grote gouden armband, gouden oorbellen en een lange gouden ketting and you're ready to be fabulous! Hier heeft J.Lo weer gekozen voor een bronzer, maar haar lippen heeft ze 'nude' gehouden. Ze legt de nadruk op de ogen door te kiezen voor valse wimpers en weer een smokey eye. Hier kan je een gelijkaardige look zien: Allura Glamour. Op de foto hieronder heeft J.Lo ook witte nagellak op wat heel zomers is en toch klasse heeft.


Kortom we houden helemaal van de stijl van Jennifer Lopez, het is stoer en toch vrouwelijk. Met de zomer in aantocht kunnen we allemaal maar aanmoedigen om iets van J.Lo's look te gebruiken, damn sexy! 

XO,
Leila & Esther

SHARE:

3 opmerkingen

 1. Love J-Lo, especially in the all white & gold. She has a sweet but sexy look.
  Peace & Love
  M+B
  mollyandbeans.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks sweeties for your reaction. J.Lo is definitely a role-model for fashion and make-up, such a babe! xx greets from Esther & Leila

  BeantwoordenVerwijderen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig