maandag 7 april 2014

Ladies & Ghent 2014

Zaterdag zijn we samen naar het event 'Ladies & Ghent' geweest. Het was voor ons vooral belangrijk om Lien Degol te ontmoeten, zij gaf daar persoonlijk stylingsadvies. Gelukkig was Lien enthousiast over onze looks en werden we meer dan goedgekeurd, wat een opluchting! Ze gaf ons de tip om zeker onszelf te blijven en verder te bloggen. Je kan je dus wel voorstellen dat we in de zevende hemel waren. :-)
Spotted bij Lien: de zebra-jas die ze deze dag droeg, is to die for! Ook had ze zilverkleurige schoenen met oogjes op (zie links boven op de foto) van de bekende blogster Chiara Ferragni alias: 'The Blonde Salad'.  
Veder maakten we kennis met Concept Store. Deze groep winkels verkoopt merken om u tegen te zeggen zoals Kocca, Diesel, Supertrash en nog veel meer! Een Concept Store is onder meer te vinden in Zandhoven, provincie Antwerpen.

One of the stores (Click for more)

Kocca

 
Supertrash


Interessant was ook de kennismaking met enkele leden van de FM-group. FM staat gekend over de hele wereld voor zijn cosmetica en parfums. De geuren van de parfums lijken sterk op bekende tegenhangers, de prijs daarentegen is gelukkig een pak minder duur. Leila heeft alvast de tegenhanger van DKNY 'Be delicious' gekocht. Deze heeft een fris appelgeurtje.

Verder lieten we ons sminken door Veronique Creteur: een internationale make-upartiest. Daarna gingen we op de foto met Miss Deluxe 2014, Kirsten Devers. Zij wordt overigens ook gesponsord door dit merk.

Website Veronique Creteur: www.fmpartnerprojects.com
Website FM België: (link)
 
Verder was het gewoonweg genieten van de heerlijke hapjes en de drankjes.


Wij hebben er alvast echt van genoten! 

XO,
Esther & Leila

SHARE:

2 opmerkingen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig