vrijdag 13 juni 2014

BRONZE SMOKEY EYE / E.LF. (TUTORIAL)I bought the Neutral palette 144 from e.l.f. (eyes lips face) and I am beyond happy with it. The colors are perfectly pigmented and shimmery (see our review). The best part is that, once you put it on, it lasts all day long. Here I tried out a bronze look with colours from the palet. Read more to know how I made this.

Een tijdje geleden kocht ik het neutrale palet van e.l.f. met 144 oogschaduwen en ik ben er echt verliefd op! (zie review) De pigmentatie en glans zijn heel goed (zie ook onze review) en de prijs is ook wel echt de moeite. Het werd tijd om een look te showen op de blog, vandaar deze look met bronzen oogschaduw. Lees verder om te weten hoe ik dit heb aangepakt.
I just love a smokey eye. It's so easy to do, the trick is: blend blend blend! First I used a darker color (aubergine) at the wing of my eye, then a lighter purple color in the middle of my eye. I took a gold color on top of this and blended. On the inner corner: a light gold. So it goes from light to dark... I blended out the colors... et voilà!  What do you guys think?

Met zo veel kleurtjes kan je niet anders dan experimenteren met een smokey eye. Om te beginnen start ik steeds met een donkere kleur. Deze breng ik op de zijkanten van mijn ogen aan. Daarna kies ik een iets lichtere kleur voor in het midden. Vervolgens breng ik een nog lichtere kleur (hier goud) ernaast aan. Tenslotte, aan de binnenkant, een hele lichte, gouden kleur. Met mijn vinger (je kan uiteraard ook een borsteltje gebruiken) breng ik de lichtste kleur naar de donkere toe en zo meng je de kleuren zachtjes. Op deze manier ontstaat er een geleidelijke overgang van licht naar donker. Wat vinden jullie ervan? 


SHARE:

6 opmerkingen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig