maandag 16 juni 2014

CROSSFIT: DON'T FEAR THE FITNESS

My (=Esther) newest addiction at the moment is crossfit. A few months ago, I never heard of it before, but now I join this group of amazing people who all have the same goal to get fit and look fabulous, I never want to leave this place ever again! Not only is this sport very effective, it's also inspiring to train with so many dedicated people. This is absolutely what motivates me to do better each time I'm working out.

When I work out, I still want to look good in the outfits I'm wearing. That's why I collected a few great work out looks in this post.


Mijn (=Esther) nieuwste verslaving op deze moment is crossfit. Een aantal maanden geleden hoorde ik hier nog nooit van, maar nu is zelf lid ben van een groep fantastische mensen met allemaal hetzelfde doel voor ogen om fitter te worden en er beter uit te zien, wil ik dit nooit meer achter mij laten! Crossfit is niet alleen een zeer effectieve sport, het is ook enorm inspirerend om steeds weer te trainen met en begeleid te worden door zo'n gemotiveerde mensen. Dit zorgt er steeds weer voor dat ik echt graag ga trainen en mezelf keer op keer wil uitdagen om beter te doen. 

Als ik sport, wil ik er ook nog wel goed uitzien in de kleding die ik draag. Daarom zocht ik verschillende sportlooks op en verzamelde de, naar mijn mening, mooiste stuks in deze post.http://leopardxlipstick.blogspot.be/2014/06/crossfit-dont-fear-fitness.html


First of all, Reebok is a really good brand according to this sport. They even created a whole collection to it! 

Om te beginnen is Reebok een zeer goed merk voor deze sport. Er is zelfs een gehele kledinglijn aan verbonden! 


Reebok (link here)

I also found some other outfits and pieces to look fabulous when you're working out and I can honestly say that these looks are absolutly right for me! ;-) They're fun but still look very pretty!

Verder vond ik nog meerdere leuke outfits en aparte stuks om er fabulous uit te zijn tijdens het sporten en ik kan wel zeggen dat deze overigens ook echt op mijn lijf geschreven staan! ;-)
Waar doe ik aan crossfit? In Herentals. Ga zeker een kijkje nemen op de website (link hier). De eerste week is gratis, dus zeker de moeite waard om je eigen grenzen te verleggen en mee te komen sporten met mezelf en de rest van onze groep! 
 
SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig