vrijdag 4 juli 2014

iWHITE INSTANT

I always wanted whiter teeth, so I found a new product online! iWhite Instant is an easy to use, at home teeth whitening treatment. The product is composed of 10 thin and flexible trays to ensure a comfortable fit and maximum performance.They contain a new, revolutionary whitening gel which has been clinically proven to be dental SAFE and instantly effective. It should be worn only 20 minutes a day for instant results, up to 8 shades whiter. Sounds like heaven to me... so time to try this out! Click on 'read more' to see my personal results. 
(Te vinden bij de apotheker, €34,95)
Koffie, thee, frisdrank... zijn zaken dat de tanden toch wat minder wit maken. Stiekem was ik al lang op zoek naar een oplossing voor dit 'probleempje', maar de meeste witmakende producten zijn echt slecht voor je tandglazuur. Toen ik iWhite vond op het internet, was ik onder de indruk dat het juist je tanden zou versterken. Het iWhitepakket bestaat uit 10 vormpjes met gel. Het is heel makkelijk in gebruik te nemen: gewoon aandoen als een beugel en 20 minuten wachten. Na 5 beurten 8 tinten witter belooft het... daar wil ik voor tekenen! Let's try it out! 

De vormpjes zijn al voorgevuld met gel, handig!

vòòr iWhite

     1) resultaat na eerste iWhitebeurt                2) nog een keer..                       3) resultaat na derde beurt

Het was totaal niet zo ongemakkelijk als ik verwacht had, want je voelt namelijk niets van de werking. Het enige 'lastig' is dat je tijdens de bleaching 20 minuten niet kan slikken. Daarna heb ik mijn tanden een beetje gespoeld met water (niet meteen poetsen met tandpasta), zo kan het product nog een beetje inwerken.
Na de derde keer vind ik mijn tanden er wel wit genoeg uitzien. Misschien dat ik het binnenkort nog wel eens ga gebruiken. Het is wel opmerkelijk dat mijn tanden superglad aanvoelen, fijn!

Hope you think that the results look fine. It was really easy to use the gels, the only 'hard' thing to do is that you have to keep quiet for 20 minutes ;). Did you ever used something similar? What do you think of the results? Do you want to use it too? Let us know!


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig