vrijdag 12 september 2014

OPENING HÄSTENS STORE BRUSSELS & ANTWERP

Afgelopen dinsdag (9 september) werd de allereerste Hästens store in Brussel én Antwerpen geopend en... Het was een groot succes! :-) Leila kreeg zelfs de kans om de grote baas van het brand te interviewen! Dit interview komt snel op de blog. Voor we dit prijsgeven, nog wat extra info over hoe de opening eraan toeging:Vanaf 13u startte de officiële opening in Brussel. Hier (alsook in Antwerpen) was Véronique De Kock de host en zij bracht het er weer fantastisch van af, zoals we van haar gewoon zijn uiteraard! De winkel zag er prachtig uit en een heerlijke lunch werd ons ook gepresenteerd.
Daarna trokken we verder naar Antwerpen, waar de echte party van start kon gaan. Silvy De Bie en Yass brachten een geweldig, akoestisch optreden dat onmiddellijk de juiste sfeer naar boven bracht. Verder ontstond er nog een kussengevecht tussen Silvy, Isabelle A en Anneke Van Hooff. Heel leuk om te beleven allemaal! MaisonPR had hun uiterste best gedaan, dat was duidelijk te merken aan beide events op deze dag!
Hästens, het luxe beddenmerk met Zweedse roots, waar internationale sterrren en sporters in slapen, had speciaal voor de opening van haar eerste twee shops in Brussel en Antwerpen tal van pers en BV's uitgenodigd zoals Jess Donckers, Marleen Merckx, Leen Dendievel met als kers op de taart, de komst van de grote Zweedse eigenaar Jan Ryde.

Wat de bedden nu net zo speciaal maakt?
Hästens is een familiebedrijf dat reeds in 1852 werd opgericht, waar nu de 6de generatie aan het roer staat en het werd  meermaals uitgeroepen tot het béste ventilerende bed ter wereld. De bedden zijn onder andere vervaardigd uit paardenhaar, dit omdat het haar de vochthuishouding van het lichaam reguleert met als eindresultaat, een optimaal fris en heerlijk liggend bed.

De bedden liggen jammer genoeg niet binnen onze prijsklasse, maar dat neemt niet weg dat we er uitermate van genoten hebben om ze even uit te testen tijdens de opening!SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig