dinsdag 25 november 2014

HERBALIFE RESULTS


Dat Herbalife mega hip is moeten we geen tekening bij maken. Veel mensen zijn er al aanhangers van en boekten reeds resultaten... tijd om het eens zelf uit te testen dachten Esther en ik.

Esther haar resultaten hebben jullie al kunnen lezen. (link)

Nu ben ik zelf één week bezig en wordt het tijd dat ik mijn resultaten deel. Ik heb het programma heel strikt gevolgd en heel goed op mijn eten gelet (buiten één macaron en een glaasje bubbels in het weekend). Twee shakes per dag zijn voldoende om al effect te hebben: één shake 's morgens en 's avonds. Ik ben GEEN kilo's kwijt, maar heb wel meer spieren ontwikkeld en ben ook wat vet verloren... niet slecht voor de eerste week! Verder heb ik geen honger in de voormiddag, maar in de namiddag begint mijn maag wel te grommen... ik ga hier voor gezonde tussendoortjes moeten kiezen (stukje kip of vis). Blijkbaar krijg je ook betere resultaten als je minstens 1,5 l water drinkt... hier ga ik ook extra op moeten letten. 


Herbalife is het lekkerst in combinatie met ALPRO soya... je mag praktisch elke smaak kiezen (ja  zelfs chocolade)!

Lees zeker ook volgende week onze blog voor meer resultaten. Graag meer info over Herbalife? Stuur ons maar een mailtje: leopardandlipstick@gmail.com.


SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig