vrijdag 7 november 2014

START HERBALIFE

Jarenlang heb ik reeds problemen en complexen over mijn gewicht en bepaalde lichaamsdelen. Dat is allemaal verleden tijd sinds ik Herbalife leerde kennen! 

Afgelopen maandag startte ik. Ik volg het afslankprogramma waarbij je zowel 's ochtends als 's middags een shake dringt (met heerlijke smaken by the way!!). 's Avonds kan ik nog steeds genieten van een heerlijke, warme maaltijd die ik echt niet zou kunnen missen! Hierdoor heb ik helemaal niet het gevoel dat ik op een dieet sta en van honger is ook allesbehalve sprake. In de voormiddag eet ik een tussendoortje (stukje fruit) en in de namiddag hetzelfde (stukje fruit of wat kerstomaatjes). 

Ik ben vandaag voor de eerste keer op de weegschaal gaan staan en had niet verwacht dat ik al veel kwijt zou zijn na 4 dagen, maar... Het resultaat was enorm verrassend: -3,5kg!  En daarbovenop voel ik me echt super en zie ik het verschil al in de spiegel! Ik voel me nu stukken beter in mijn vel!

Je kan hier mijn Herbalife-avontuur volgen, ik breng elke week verslag uit over mijn ervaringen. Momenteel ben ik dus super enthousiast! :-)

Cookie & Cream smaak, hmmmmmm!SHARE:

Geen opmerkingen

Een reactie posten

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig