maandag 13 juli 2015

THE OLA NEON PINK - ICE WATCH


Let us have a better look on my new Ice Watch: Ola neon pink. Of course it was love at first sight, but I got to admit I was first a bit afraid that it wouldn't match my outfits. Why? Well I'm not really a pink person (like Esther), but now I'm more a fan. The last few weeks I found out it's really easy to combine with jeans, white, other flashy colors and outfits with pink details. You just can't go wrong with the ICE watches: playful and colorful... perfect for summer.  Check out the new floral range from ICE watch too. 
 Do you already have an ICE watch? 

-

Oh yes, ik heb een nieuwe Ice watch.. en wat voor één: de 'Ola neon pink'. Het was natuurlijk liefde op het eerste gezicht, maar toch was ik eerst wat bang. 'Valt roos wel makkelijk te combineren?' Nu heb ik het al enkele weken en kan toch niet meer zonder. Ik heb ontdekt dat ik wel wat kledingstukken met roze details heb en ook valt de kleur makkelijk te combineren met jeans, wit en andere flashy kleuren.  Nu zijn we helemaal fan, ook van de nieuwe 'Ice flower' collectie. Check die zeker, want dat is ook het nieuwe hebbeding van het moment. Enjoy summer!

Dress: New look, Armband: Nomination
ICE flower watches

SHARE:

2 opmerkingen

 1. niet helemaal mijn ding
  maar staat wel super cute bij die outfit

  liefs
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die flowers echt zooo prachtig! Wil ik toch wel in mijn bezig als het even kan ;)
  Jouw roze horloge is trouwens ook hip. Mooi!

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  BeantwoordenVerwijderen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig