woensdag 4 november 2015

REEBOK x LES MILLS

The people arround me know that I'm getting more sporty nowadays: dancing (did you know that Esther is my dancing teacher?) and yoga are my two main sports..whihoo! [SCROLL DOWN FOR DUTCH] I'm feeling better and stronger but I got to admit that I still have a lot of work going on. My lifestyle is changing... Doing more stairs and running arround due to my new teaching job: getting from class to class.

Also Reebok and Media Mania knew that I'm changing my lifestyle for the better. So I was invited with my friend Yamuna to check out the Reebok x les Milles event in Amsterdam in the Ziggo Dome (big arena). My first blogevent out of Belgium and I was excited! 


We did bodyballance (similar to yoga) and bodycombat (similar to tae bo) in our amazing Reebok outfits. Well I was so happy about my pants (tummy tuck) so everything stayed in place. And my shoes are amazing for dancing and other choreos.

The level was high.,.but our motivation too. Ever since than I'm more sporty and really enjoy the dancing and yoga even more. I'll keep you guys posted about my progress.

Wel ik moest jullie nog vertellen over mijn Reebok x les Milles avontuur. De laatste tijd heb ik mijn levenstijl wat omgegooid... Dit heeft wat te maken met mijn nieuwe job als 'zorgjuf'.. Ik haal vaak de kinderen uit de verschillende klassen om hen extra rekenuitleg te geven enzovoort. 15  verdiepingen doe ik dan ongeveer per dag (telt vanaf 3m), dit geeft mijn gezondheidsmeter aan op mijn smartphone. De laatste tijd ben ik ook enorm geboeid door yoga en heb ik mijn liefde voor dans herontdekt (hiphop bij Esther).

Reebok en Media mania hebben dit vast opgemerkt en daarom was ik, samen met vriendin Yamuna, uitgenodigd om te proeven van bodybalance en bodycombat in Ziggo Dome (waar ze vaak optredens doen) in Amsterdam met de hele zaal vol. Wat een kippenvelervaring. Het was geweldig om op een hoger niveau te sporten en uit je comfort zone gehaald te worden. Nu ben ik meer gemotiveerd om het beter te doen.

Wij hebben gesport in een Reebok outfit zoals je kan zien. De broek was tummy tuck: en hield dus alles op zijn plaats (ideaal voor yoga en dans). Schoenen waren ook ideaal om mee te draaien (voor de groepsactiviteiten). 

Bedankt Reebok en Media mania om mij zo te motiveren 

Enjoy our picturesMy pretty friend Yamuna in her new Reebok outfit. 


SHARE:

1 opmerking

  1. Oh wauw, zag er keileuk uit! En die Reebok outfitjes zijn ook super tof :)
    Ik zou ook nog eens gemotiveerd moeten worden, want mijn sportprestaties staan op een héél laag pitje ;)

    Liefs,
    Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

    BeantwoordenVerwijderen

© Liliroxx. All rights reserved.
Blogger Templates by pipdig